Förgyllda rullar ut återkommande fakturor för att effektivisera kryptobetalningar

Gilded, en leverantör av blockchain-lösningar, meddelade nyligen lanseringen av kryptofakturering med återkommande fakturor. I ett tryck för att hjälpa företag att handla med digitala tillgångar effektiviserar Gilded processen och drar nytta av bristen på schemaläggningsalternativ på kryptobetalningsmarknaderna.

Förgyllda Blockchain-betalningar

Enligt ett nyligen publicerat pressmeddelande tar Gilded återkommande fakturor till kryptofakturering. Gilded gör det möjligt för företag att handla globalt med digitala valutor och bygger ut den rätta infrastrukturen för att stödja en „fullständig krypto-prenumerationslösning.“ Vad detta betyder är att företag äntligen kommer att kunna automatisera sina kryptofaktureringscykler.

Crypto-betalningar fortsätter att få fart över hela världen, med transaktionsvolymen på stablecoin som rekordhöga i juni i år till 54,9 miljarder dollar. Problemet är att företag saknar schemaläggningsalternativ för digitala tillgångar. Företag med stora volymer har helt enkelt inte tid att underlätta manuella kryptofakturor . Gilded förändrar berättelsen och erbjuder en lösning som kan ha kryptofakturering på autopilot.

Gilded VD Gil Hildebrand kommenterade tillkännagivandet att:

”Varje dag pratar vi med företag som är angelägna om att acceptera krypto men befinner sig vid en vägskäl av en eller annan anledning. Gilded gör det super lätt att njuta av fördelarna med krypto utan att behöva överge ett helt sätt att göra affärer. ”

Hur det fungerar?

Företag värderar återkommande betalningar eftersom det fakturerar autopiloten och minskar administrativt arbete i backend. I traditionell ekonomi är PayPal en populär penningöverföringstjänst som erbjuder återkommande fakturering.

Gilded har tagit den återkommande fakturafunktionen till krypto. Företag kan äntligen betala leverantörer och ta emot betalningar i krypto från kunder var som helst i världen. Till skillnad från bankbetalningar tar avvecklingen med Gilded några minuter och medför en bråkdel av kostnaden som traditionella banker ålägger.

Comments are closed.