Yearn Finance ‚Backscratcher‘ Vault har som mål å etterfylle

Yearn Finance ‚Backscratcher‘ Vault har som mål å etterfylle tapt likviditet

  • Yearns nye ‚backscratcher‘ hvelv låser CRV-tokens i fire år.
  • Yearn Finance-likviditeten har falt 63% de siste to månedene.
  • Løftet om langsiktig avkastning kan bidra til å etterfylle sikkerheter.

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

YFI Yearn Finance Restrukturering

Det siste likviditetsoppdrettsbassenget fra Yearn Finance har Bitcoin Code blitt lansert når DeFi-protokollen omstrukturerer og legger til nye insentiver.

Totalverdien låst over hele DeFi-økosystemet ligger på en høyde på 12,65 milliarder dollar i dag, men ikke alle protokoller nyter godt av sikkerhetsstrømmen.

Yearn Finance har for eksempel mistet 63% av kryptovaluta-sikkerheten, som har falt fra $ 967 millioner i begynnelsen av september til $ 354 millioner i dag ifølge DeFi Pulse.

Lyst etter TVL

Populære hvelv som yETH har vist seg ikke å være bærekraftige ettersom avkastningene falt fra 90% til mindre enn 1%, noe som resulterte i en likviditetsutvandring. I dag har dette hvelvet vært stengt for innskudd og gir bare dårlige 1,3%.

Mange som ønsker å trekke seg, vil sannsynligvis ha funnet seg ut av lommen når de vurderer dagens gassgebyrer kombinert med 0,3% uttaksgebyr.

DeFi-protokollen har omstrukturert noen av hvelvene, og det siste tilbudet er et yveCRV ‚backscratcher‘ hvelv.

Yearn Finance introduserer ‘Backscratcher’ Vault

En kryptovaluta-analytiker som går på Twitter-håndtaket Ceteris Paribus (@ ceterispar1bus) har fordypet seg i det nye hvelvet og hevdet at det er en mer positiv sumtilnærming sammenlignet med at gårder er parasittiske mot hverandre.

Tanken er å etablere et hvelv med begrensede uttak eller låser – i dette tilfellet i en periode på fire år. Innskudd vil få avkastning fra begge veCRV fire års låseavkastning, i tillegg til en liten prosentandel av alle boosts til stablecoin og Bitcoin Curve hvelv.

Protokollen forklarte hvorfor det trengte å utnytte Curve og øke låst likviditet for å gi disse bedre avkastningene;

Comments are closed.